Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Κάτω τα χέρια από το INDYMEDIA - Λευτεριά στον Θ. Ηλιόπουλο

Χθες το απόγευμα, Τετάρτη 29 Ιουλίου, στις 8:00μμ, 20 συντρόφισσες και σύντροφοι του ΡΕΣΑΛΤΟ και της Συνέλευσης εξεγερμένων από Σαλαμίνα, Πέραμα, Κερατσίνι, Δραπετσώνα, Νίκαια, πραγματοποίησαμε στον ΟΤΕ Κερατσινίου συμβολική παρέμβαση αλληλεγγύης στον απειλούμενο με φίμωση κινηματικό ιστότοπο ελεύθερης ενημέρωσης & αντιπληροφόρησης INDYMEDIA.


Κολλήθηκαν αφίσες τόσο τριγύρω στη γειτονιά όσο και πάνω στην τζαμαρία του ΟΤΕ σχετικά με τις προσπάθειες φίμωσης του INDYMEDIA (από ΟΤΕ, κυβέρνηση, ΛΑΟΣ και νεοναζί) όσο και για την απεργία πείνας από 10 Ιούλιου του Θ. Ηλιόπουλου, του μόνου συλληφθέντα από τα Δεκεμβριανά που συνεχίζει να είναι προφυλακισμένος.
Επίσης, γράφτηκαν συνθήματα αλληλεγγύης στον μαντρότοιχο των οχημάτων του υποκαταστήματος του ΟΤΕ, ενώ μοιράστηκαν αρκετά κείμενα από αυτά της συνέλευσης αλληλεγγύης στο INDYMEDIA και εφημερίδες του στεκιού μας σε γείτονες, διερχόμενους και πόρτα-πόρτα.


Η παρέμβαση ολοκληρώθηκε με αναγραφή αντίστοιχων συνθημάτων στον τοίχο του παρακείμενου στρατιωτικού εργοστασίου ιματισμού "ΚΟΠΗ".


Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας. Η αντι-εξεγερτική επιχείρηση καταστολής και εκφασισμού από τις συνασπισμένες δυνάμεις κράτους-παρακράτους θα συντριβεί από τις επερχόμενες κοινωνικές εξεγέρσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: