Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

εκδήλωση ενάντια στην κρατική καταστολή στο ρεσάλτο, σάββατο 4/12, 7:00μμ

Οι εισηγήσεις θα ξεκινήσουν στις 8:00μμ. Για όσους έρθουν από άλλες περιοχές με δικό τους μεταφορικό μέσο, σημείο αναφοράς είναι η πλατεία Λαού και 100μ παρακάτω βρίσκεται το στέκι, στην Ερμού 9. Για όσους έρθουν με συγκοινωνίες καλύτερος τρόπος είναι από τον ηλεκτρικό του Πειραιά να πάρουν το 843 (Πειραιάς-Πέραμα) και να κατέβουν στη στάση Κανακίδη, στην πλατεία Λαού, και θα βρεθούν επίσης 100μ από το στέκι.

1 χρόνο μετά την αστυνομική εισβολή στο ΡΕΣΑΛΤΟ και τη βίαιη εκκένωση του δημαρχείου Κερατσινίου, η καταστολή κοινωνικά συνεχίζεται και μαζί ο αγώνας για την ανατροπή της κρατικής και καπιταλιστικής βαρβαρότητας.
Με την ευαισθησία της εξέγερσης και το πείσμα της ανυποταγής, ο κόσμος της αλληλεγγύης, της αυτοοργάνωσης και της ρήξης συνεχίζει σε αβέβαιες διαδρομές και αδιάβατα μονοπάτια, ανοίγοντας περάσματα για την επανάσταση στην καθημερινή ζωή. Με μόνη πυξίδα για οδηγό την ατομική και κοινωνική ελευθερία.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για τις εξελίξεις στην υπόθεση των 22 του Ρεσάλτο και των 42 του δημαρχείου Κερατσινίου.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ: "κατάσταση έκτακτης ανάγκης", ποινικοποίηση και καταστολή κάθε κοινωνικού αγώνα (μεταφορείς, μαθητές, συμβασιούχοι), δεκάδες φυλακισμένοι και διωκόμενοι αγωνιστές, επέκταση του τρομονόμου σε απεργούς & διαδηλωτές. μόνη τους δυνατότητα η τρομοκράτηση και η καταστολή, μόνη μας δυνατότητα η αντίσταση και η αλληλεγγύη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: