Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 11/2 ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ


Το Σάββατο 11/2, στις 11πμ, στην Πλ. Νίκης (τριγωνάκι) στην οδό Τσαλδάρη στην Αμφιάλη, η Συνέλευση της Πλατείας στο Κερατσίνι καλεί σε συγκέντρωση και τοπική πορεία στους κεντρικούς δρόμους της περιοχής μας μέχρι την πλατεία Λαού στα Ταμπούρια. Ραντεβού στους δρόμους της αντίστασης και της οργής τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο.
από το blog της Συνέλευσης της Πλατείας στο Κερατσίνι http://suneleushkeratsiniou.blogspot.com/

1 σχόλιο:

Κώστας Παπαδόπουλος είπε...

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ

Δύο χρόνια τώρα καταστρέφουν τα πάντα στη χώρα μας. Μας εκβίασαν δεκάδες φορές να δεχτούμε τα πάντα ( απολύσεις, μειώσεις μισθών & συντάξεων, περικοπές στις ήδη άθλιες παροχές μας σε υγεία – πρόνοια – εκπαίδευση, ιδιωτικοποιήσεις, ξεπούλημα πλουτοπαραγωγικών πηγών ) με αντάλλαγμα να μας ¨σώσουν¨ δήθεν από την χρεοκοπία. Την αρχή έκανε το ΠΑΣΟΚ και ο Γιωργάκης , σήμερα συνεχίζουν το ίδιο άθλιο έργο όλα τα κόμματα του μαύρου μετώπου ( ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ ) ως πιστοί υπάλληλοι της τρόϊκα.
Η περιβόητη νέα δανειακή σύμβαση που πρόκειται να υπογράψουν τις επόμενες μέρες, θα μετατρέψει την χώρα σε μια αποικία του 21ου αιώνα για πολλές δεκαετίες. Το γνωρίζουν και το κάνουν συνειδητά, με υπόδειξη των εταίρων μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την απόλυτη στήριξη των μεγαλοεκδοτών και των μεγάλων ντόπιων αφεντικών. Τα κροκοδείλια δάκρυα τους για αναγκαστικές δήθεν επιλογές δεν μας εξαπατούν.
Δύο χρόνια τώρα ο λαός μας έδωσε μεγάλους αγώνες , συγκρούστηκε , γέμισε τις πλατείες και τους δρόμους, αντιστάθηκε, στέλνοντας τα δικά του μηνύματα. Τώρα είναι ίσως η πιο κρίσιμη στιγμή να μην κάνουμε πίσω. Μας κλέβουν τη ζωή μας, υποθηκεύουν το μέλλον των παιδιών μας. Μας επιβάλουν να ζήσουμε μια νέα κατοχή κι ας μην χρησιμοποιούν τα τάνκς και τους στρατούς τους.
* ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Ο ΛΑΪΚΟΣ ΜΑΖΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ
* ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ & ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ
* ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ
* ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ, ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 5 μ.μ. ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ