Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Ενημέρωση για τη συγκέντρωση στο Μοναστηράκι το Σάββατο 10/12 για τις ελεύθερες μετακινήσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς από τις συνλεύσεις γειτονιών

post image

Εκατοντάδες αγωνιζόμενοι/ες πλαισίωσαν την κοινή παρέμβαση των συνελεύσεων γειτονιών στον σταθμό ΗΣΑΠ-ΜΕΤΡΟ στο Μοναστηράκι, το πρωί του Σαββάτου 10/12, για την ελεύθερη μετακίνηση στα μέσα μαζικής μεταφοράς ενάντια σε μπάρες, ηλεκτρονικά εισιτήρια, ελεγκτές αλλά και ευρύτερα για την ταξική υπεράσπιση των βασικών κοινωνικών αναγκών απέναντι στην λεηλασία, την εκμετάλλευση, τους αποκλεισμούς. Η παρέμβαση κράτησε δύο ώρες και κατά τη διάρκειά της τα ακυρωτικά μηχανήματα καλύφθηκαν με αυτοκόλλητα. Υπήρχαν πανό και κείμενα από όλες τις συνελεύσεις, τα οποία μοιράστηκαν σε χιλιάδες αντίτυπα σε επιβάτες και διερχόμενους, ενώ φωνάζονταν συνθήματα σε όλη τη διάρκεια της παρέμβασης.

Είχε προηγηθεί νωρίτερα την ίδια μέρα παρέμβασή μας στον ΗΣΑΠ ΠΕΙΡΑΙΑ με μοίρασμα κειμένων και πανό ενώ αντίστοιχες παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν σε μέσα μαζικής μεταφοράς από τις επιμέρους συνελεύσεις.



Τις προηγούμενες μέρες είχε πραγματοποιηθεί μία ευρεία καμπάνια κοινωνικής απεύθυνσης στις περιοχές δραστηριοποίησης των συνελεύσεων.




OYTE ΜΠΑΡΕΣ ΟΥΤΕ ΕΛΕΓΚΤΕΣ
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: